Kiderült, kik A legbátrabb páros második szériájának versenyzői: Berki és szerelme is a csapat tagja

második széria Laky Zsuzsanna Weisz Fanni versenyzők Legbátrabb páros Cooky Szögeczki Ági Csórics Balázs Aurelio Caversaccio Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Épphogy véget ért A legbátrabb páros című műsor első szériája, máris indul a következő. A versenyzők között többen korábban a konkurens RTL Klubon voltak láthatók.

Pintér Tibor és kedvese, Frida nyerték meg A legbátrabb páros című celebshow első évadát. Még be sem fejeződött a műsor első szériája, jövő héten máris kezdődik a második felvonás, köztük olyan hírességekkel, akiket eddig az RTL Klub képernyőjén láthattak a nézők – olvasható a TV2 oldalán.

Forrás: TV2

Ők alkotják a csapatot:

Aurelio és barátnője, Máté Dominika; Szögeczki Ági és párja, dr. Csenterics Ferenc; Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv; Cooky és párja, Debora; Csórics Balázs és menyasszonya, Kerek Adrienn; Berki Krisztián és Berki Renáta, valamint Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.