Fenyő Miklós majdnem feladta a karrierjét

zene karrier Fenyő Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fenyő Miklós sikertörténete több mint 50 éve kezdődött, és ugyan már túl van a hetvenen, még mindig elképesztően energikus a színpadon. Töretlen sikerei ellenére volt, hogy megfordult a fejében, feladja a karrierjét.

Fenyő Miklós töretlen sikere már több mint 50 éve tart. Imádja a közönség, szinte minden korosztályban akad rajongója. Jelenleg a decemberi nagykoncertjére készül, ami miatt nagy benne az izgalom, pedig nem ez lesz az első fellépése.

Fenyő Miklós majdnem feladta a karrierjét Fotó: Hajdú D. András [origo]

„Több mint 20 éve csinálom, így minden évben kell bele egy pici újdonságot csempészni, ami persze nem kis feladat. De ilyenkor ott, a helyszínen már érzem, hogy minden jó lesz. És amikor elkezdődik a koncert, ott az a közös kis játék a közönséggel. Ez olyan, mint egy szexuális játék: adunk-kapunk, és ez kölcsönös...” – mondta a Sláger TV híradójában.

volt olyan pillanat a karrierem során, amikor úgy gondoltam, kiszállok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.