Pintér Tenya és barátnője sokat veszekedtek A legbátrabb páros forgatása alatt

Forrás: TV2 -
A legbátrabb páros forgatás Pintér Tibor Frida veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tenyát és barátnőjét nagyon megviselte a máltai forgatás, A legbátrabb páros feladatai rengeteg feszültséget szültek kettejük között. 

Ma kiderül, hogy ki nyeri A legbátrabb páros első évadát, ezzel együtt pedig 10 millió forintot. A döntőbe Rubint Réka és Schobert Norbi, Palácsik Lilla és Visváder Tamás, valamint Pintér Tenya és Rubos Frida kerültek be. Egyértelmű, hogy az utóbbi páros kapcsolatát viselte meg a legjobban a forgatás, rengeteg feszültség volt köztük a műsor alatt, ami fokozódott a döntőre.

Pintér Tenya és barátnője sokat veszekedtek A legbátrabb páros forgatása alatt Forrás: TV2

„Az végérvényesen kiderült, hogy mi teljesen máshogy szeretjük egymást, mint a többiek. Ők állandóan bizonygatták, mennyire imádják egymást, ölelkeztek, bújtak, de Fridi nem alkalmas erre. Én babusgatnám, de nem nagyon engedi” – mondta a Blikknek Pintér Tenya. Hozzátette, végül már nem tudott jót tenni kedvesével. „A végére már semmi nem volt jó. Egy picit elhitte, hogy nyerhetünk, és ettől még feszültebb lett. Ráadásul ő őszinte ember, kijött belőle, amit gondolt, és ez nem mindig volt kedves” – magyarázta Tibor.

A forgatás után sem lett jobb köztük a viszony: Frida elő adásban illette trágár szavakkal Tenyát

Pintér Tibor és kedvese élő adásban vesztek össze. Rubos Frida könnyes szemmel ült be a Mokka stúdiójába. A beszélgetés végén Mádai Vivien mondta nekik, hogy igyanak egy „békekávét”, ám amikor Tenya nyugtatni próbálta a kanpéról felálló Fridát, a lány foghegyről annyit mondott: "Hülye f@sz!" Az esetről készült videót itt megnézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.