X-Faktor: kommentháború indult Arany Timi kiesése miatt

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor komment Arany Timi hozzászólás kiesés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiejtették a nézők az X-Faktor versenyéből Arany Timit. A műsor Facebook-oldalán megindult a kommentháború, sokan kritizálják az énekesnő stílusát. 

Tóth Gabival énekelt duettet az X-Faktor színpadán Arany Timi. A zsűritagok körében nem aratott osztatlan sikert a produkció, így a lány mentora, Gáspár Laci kikelt magából. Ám úgy tűnik, hogy produkciója a nézőknek sem lett a kedvence, őt küldték haza a versenyből. Így a három döntős a Stolen Beat, Tamáska Gabi és az USNK lettek.

Az X-Faktor Facebook-oldalán a kommentelők között is egy kisebb háború alakult ki, amikor megosztották, hogy Arany Timi hagyja el a versenyt. Van, aki kritizálta az énekesnőt a stílusáért, de olyan is akadt, aki szerint neki kellett volna nyernie.

"Saját magad ejtetted ki az undorító stílusoddal. Nulla alázattal soha nem lesz belőled nagy énekes."

"Itt mindenki süket? A legjobb hangja Timinek van! Ez a szerencsétlen Gigi nem tudom minek minősít másokat, szegény olyan buta mint amilyen csúnya."

"Timi annyira rámenős volt és annyira akarta ezt az egészet, hogy egyszerűen nem váltott ki szimpátiát a nézőkből. Ezt el kell fogadni! Szerintem nem csak énekelni kell tudni, hanem el kell tudni adni magad és nem utolsó sorban alázat, alázat, alázat!Timiben nem volt meg...ennyi"

"Sokmindent lehet mondani Timire, de ez még mindig egy tehetségkutató verseny, és tehetsége Timinek volt a legnagyobb."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.