Így ismerkedett meg egymással Janza Kata és 22 évvel fiatalabb párja

Janza Kata Pesák Ádám szerelem megismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogyan ismerte meg egymást Janza Kata és fiatal párja, Pesák Ádám. A pár most a Mokkában vallott a legelső találkozásról.

Lassan két éve alkot egy párt Janza Kata és Pesák Ádám. A szerelmeseket egyáltalán nem zavarja a köztük lévő 22 év, nagyon boldogok együtt. Most a TV2 műsorában meséltek arról, hogyan is ismerkedtek meg.

Az anyaszínházukban, a Budapesti Operettszínházban találkoztunk először, Ádám még kis stúdiós volt és jött felvételizni. Azt mondja, hogy sose felejti el a pillanatot, amikor megkocogtattam a hátát és mondtam, hogy én leszek itt a műsorvezető, te meg felvételizni fogsz, sok sikert, mit kell tudni rólad...? Ekkor megfordult és úgy elgondolkodott, hogy: most tényleg a Janza Kata áll itt és ő fog riportot csinálni?" – mesélte nevetve Janza Kata.

A színésznő és szerelme egyébként jelenleg a Dorian Gray című darabban játszik együtt, ahol épp anya-fia párost alakítanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.