Janza Kata 22 évvel fiatalabb férfiba szerelmes

Forrás: MTI/Soós Lajos -
Janza Kata Pesák Ádám szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak néhány nappal ezelőtt közölte a színésznő, hogy Szerényi Lászlóval véget ért a kapcsolatuk, máris kiderült: új szerelme van Janza Katának, méghozzá egy évtizedekkel fiatalabb kollégájával jött össze!

Janza Kata Facebook-oldalán közölte követőivel, hogy Szerényi Lászlóval véget ért a kapcsolatuk, pontosabban barátsággá nemesült a szerelmük. Mindössze néhány nappal ezelőtt adta ezt hírül a színésznő, és máris kiderült, új párja van. Egy 22 évvel fiatalabb kollégájába szeretett bele!

Forrás: MTI/Soós Lajos

A hírek szerint Pesák Ádámmal randizik, és egyáltalán nem foglalkoztatja őket a korkülönbség – írja a Blikk. A színésznő azért még óvatosan nyilatkozik a kapcsolatukról, hiszen nincsenek olyan sok ideje együtt. „Le kell szögezni azt, hogy

ez az új szerelem kezdeti stádiumban van,

tehát nem tudunk és nem is akarunk úgy beszélni magunkról, mint egy párról. Az előző kapcsolatomnak gyakorlatilag egy éve már, hogy vége, bár a kritikus időszakban is végig baráti viszonyban voltunk. Talán ez volt sokszor félreérthető, nem tisztáztam időben a dolgokat, én azonban nem szeretem a magánéletemet kiteregetni. Való igaz, hogy a Nők az idegösszeomlás szélén próbaidőszaka alatt

Ádámmal közelebb kerültünk egymáshoz,

de ezt azért még korai lenne párkapcsolatnak nevezni. Valóban jól érezzük magunkat egymás társaságában, és miért is ne lehetne ez így” – mondta Kata.

Fiatalabb szerelme van, akárcsak Polyák Lillának

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt bejelentették, tönkrement a házasságuk. Nem sokkal később pedig már azt is lehetett tudni, a szép színésznőnek új kapcsolata van, a Budapesti Operettszínház próbáin kollégájába, a nála tizenhat évvel fiatalabb, 23 éves Gömöri András Mátéba szeretett bele. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.