Kibékülhet Cserpes Laura és Gyurta Dani

Forrás: Instagram/cserpeslaura -
békülés téli olimpia újrakezdés Cserpes Laura Dél-Korea Gyurta Dániel szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, még van remény arra, hogy kibéküljön egymással Cserpes Laura és Gyurta Dani. Az énekesnő kedvese után utazott a téli olimpiára.

Mindenki álompárként kiáltotta ki Cserpes Laurát és Gyurta Danit, úgy tűnt, nagyon szeretik egymást és minden tökéletesen működik köztük, éppen ezért nem csoda, ha szakításuk híre sokkolta a rajongókat. Állítólag a féltékenység vezetett ahhoz, hogy végül úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább. Most azonban úgy tűnik, van még remény egy esetleges újrakezdésre. A BEST magazin azt írja, Dani folyamatosan próbálja visszahódítani Laurát, aki lehet, hogy beadja a derekát, ugyanis elfoglaltságai ellenére itt hagyott csapot-papot és kedvese után utazott a téli olimpiára, Dél-Koreába.

A szakértő szerint a hirtelen felindulásból hozott döntéseket nem mindig gondolják komolyan a felek, így nem kizárt, hogy ebben az esetben is végül győz a szerelem és kibékülnek egymással.

"Nem csak egy fiatal kapcsolatban, húsz év házasság után is születnek dühből, haragból átgondolatlan döntések. A hirtelen szakításoknak általában ez az alapjuk. Hullámvölgyek minden kapcsolatban vannak, amit ki így, ki úgy próbál megoldani. A békülés pedig mindig megmarad opciónak. Egyetlen esetben nem ér semmit a bocsánatkérés vagy a megbocsátás, ha a másik félnél elmúltak az érzelmek, azokat ugyanis erőltetni nem lehet. Ha viszont még nem aludt ki a láng, van remény az újrakezdésre." - nyilatkozta Dr. Csides Kata pszichológus.

Kibékülhet Gyurta Dani és Cserpes Laura Forrás: Instagram/cserpeslaura

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.