John Fitzgerald Kennedy gyilkosság halál Marilyn Monroe színész Gianni Russo A Keresztapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az összeesküvés-elméletek rajongóinak kedvelt témája Marilyn Monroe halála. A szőke szépség elméletileg gyógyszertúladagolásban halt meg, de sokan úgy vélik, hogy a Kennedy családnak is köze lehetett a tragédiához. Ezt támasztja alá Gianni Russo elmélete is. 

A mai napig lázban tartja Marilyn Monroe halála az összeesküvés-elméletek rajongóit. Bár a szőke szexszimbólum a hivatalos jelentések szerint gyógyszertúladagolásban halt meg, sokan még mindig úgy vélik, hogy a Kennedy család lehet a felelős a haláláért.

A New York Post cikkében most Gianni Russo, A Keresztapa színésze állt elő saját elméletével. Elmondta, hogy neki is volt szexuális kapcsolata a szőke színésznővel, amikor még csupán 16 éves volt. Azt is állítja: ha egy kis alkoholt és pár pirulát adtak Monroe-nak, szinte bárki megkaphatta.

Gianni Russo szerint Marilyn Monroe gyilkosság áldozata lett Forrás: NORTHFOTO/ Newsteam

Russónak a halálával kapcsolatban is van egy elmélete. Mint mondta: bár Marilyn Monroe a hírek szerint John F. Kennedyvel és Robert Kennedyvel is kapcsolatban állt, szerinte valószínűbb, hogy Robert lehetett az, aki megrendelte a gyilkosságot.

Azt is tudni véli, hogy a bérgyilkos egy olyan férfi lehetett, aki A Doktor névre hallgatott. Szerinte levegőt injekcióztak Monroe vénájába, ami embóliát okozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.