Milliókat utalt egy nagymama egy csalónak, mert azt hitte, a férfi filmsztár és szerelmes belé

Forrás: AFP/Photononstop/Frederic Soreau -
átverés színész rendőrség szerelem millió csaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos milliókat fizetett ki egy nagymama egy csalónak, aki egy jóképű filmsztárnak adta ki magát és elhitette a nővel, hogy szerelmes belé.

Az 56 esztendős, kétgyermekes Sharon évek óta egyedül él Ipswichben és hatalmas rajongója Kenny Johnsonnak, aki többek között a S.W.A.T. – Különleges egység című sorozatban játszik. A nő az egyik nap Facebookon kapott egy üzenetet egy ugyanilyen nevű úriembertől, aki megköszönte neki a támogatást és a szeretet. Sharonnak nem tűnt fel, hogy a profilt mindössze 80-an követik, elhitte, hogy valóban a sztár írt neki.

Ezután elkezdtek üzeneteket váltani és hamar bensőséges kapcsolat alakult ki közöttük. A férfi hamarosan szerelmet vallott a nőnek.

Hízelgett nekem és elhittem, hogy ő valóban Kenny. Annyira meggyőző volt. Szerelmét bizonygatta. Most már tudom, egy idióta voltam...” – nyilatkozta a nő a Mirrornak.

A kép csak illusztráció Forrás: AFP/Photononstop/Frederic Soreau

Sajnos a történetnek nem lett jó vége, a csaló ugyanis egyáltalán nem szeretett bele a nagymamába, hanem óriási összeget csalt ki tőle. Egyszer írt neki egy olyan üzenetet, hogy a filmes stáb autóbalesetet szenvedett és hatalmas a káruk. Hogy folytatni tudják a forgatást, összesen 11 millió forintnyi összegre lenne szükségük. A nő nem sokáig habozott, kölcsönt vett fel és átutalta a férfinak a pénzt. Aki ezután persze eltűnt...

A nő feljelentést tett és szeretné elérni, hogy mások ne kövessenek el hasonló hibát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.