Egy újságíró azt állítja, hogy Madeleine McCann édesanyja kém volt: szerinte ezért rabolták el a kislányt

Forrás: Getty Images -
eltűnés anya kém Madeleine McCann
Újabb bizarr elmélettel álltak elő arról, hogy miért rabolták el Madeleine McCannt.

Bizarr teóriával állt elő egy portugál újságíró arról, hogy miért is rabolták el 12 évvel ezelőtt Madeleine McCannt. A gyermek egy portugál apartmanból tűnt el egy családi nyaralás során, mialatt a szülők egy közeli étteremben vacsoráztak a barátaikkal. A kislányt azóta szüntelenül keresik, de egyelőre sajnos nem akadtak a nyomára. Nagy érdeklődés övez minden új információt, ami az üggyel kapcsolatban előkerül, ezúttal a gyermek szüleiről terjed érdekes állítás.

Azt állítják, Madeleine McCann édesanyja kém volt Forrás: Getty Images

Jose Antonio Saraiva veterán újságíró azt állítja, hogy a gyermek azért tűnt el, mert édesanyja a nagy-britanniai titkosszolgálat kémje volt. A család szóvivője reagált a felvetésre. „Ezek abszurd és nevetséges állítások. Madeleine szülei biztosak abban, hogy egyetlen normális ember sem hiszi, hogy igaz ez a felvetés" – idézi a Daily Star a szóvivőt.

Maddie McCann szülei hazudhattak a vallomásukban

Az éttermi dolgozók állítják, Maddie McCann szülei hazudtak, amikor azt vallották, az este folyamán többször hazamentek, hogy ránézzenek a hotelszobában alvó kislányukra. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Barátnője után kémkedő férfit mentettek ki a maga ásta alagútból Mexikóbanhttp://www.life.hu/news/20190429-baratnoje-utan-kemkedo-ferfit-mentettek-ki-a-maga-asta-alagutbol-mexikoban.htmlEgy 50 éves mexikói férfit kellett kimentenie a Puerto Penascó-i hatóságoknak abból az alagútból, amelyet azért ásott, hogy barátnője után kémkedjen, akitől erőszakos viselkedése miatt korábban eltiltotta a bíróság.News--Eddig rosszul sütöttük a kolbászthttp://www.life.hu/news/20190429-eddig-rosszul-sutottuk-a-kolbaszt.htmlKiderült, valójában hogyan is érdemes a grillkolbászt sütni, hogy különlegesen finom íze legyen. News--A lottómilliomos fiatal, Jane Park annyira unatkozik, hogy munkát keresnehttp://www.life.hu/news/20190429-a-lottomilliomos-fiatal-jane-park-annyira-unatkozik-hogy-munkat-keresne.htmlJane Park a milliomosok gondtalan életét éli, de úgy tűnik, ez nem elég izgalmas számára: annyira unatkozik, hogy még azt is fontolóra vette, hogy munkát keres. NewsOrigoBuszbalesetben elhunyt a török Alanyaspor cseh válogatott futballistájahttp://www.life.hu/news/20190429-buszbalesetben-elhunyt-a-torok-alanyaspor-cseh-valogatott-futballistaja.htmlBuszbalesetben elhunyt Josef Sural, a török élvonalban szereplő Alanyaspor cseh válogatott futballistája. NewsOrigoMegverték a hongkongi férfit, miután elspoilerezte a Bosszúállók: Végjátékothttp://www.life.hu/news/20190429-megvertek-a-hong-kongi-ferfit-miutan-elspoilerezte-a-bosszuallok-vegjatekot.htmlCsúnyán megvertek egy férfit Hongkongban, amiért spoilerezett a Bosszúállók: Végjátékra váróknak. NewsOrigoA külföldi nőkre vadászó ciprusi sorozatgyilkos újabb áldozatát találták meg egy tó mélyénhttp://www.life.hu/news/20190428-kulfoldi-nokre-vadaszo-ciprusi-sorozatgyilkos-ujabb-aldozatat-talaltak-meg-egy-to-melyen.htmlÚjabb, immár harmadik áldozatát találták meg vasárnap egy mesterséges tó mélyén Ciprus első ismert sorozatgyilkosának, egy külföldi nőkre vadászó hivatásos katonatisztnek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.