Vasvári Vivien elárulta, hogy Fecsó imádja a műcicijét

Forrás: Instagram/Vasvári Vivi -
plasztikai műtét mell alak Vasvári Vivien Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran oszt meg magáról bikinis képeket közösségi oldalán Vasvári Vivien. Sokan úgy gondolják, sanyargatja a testét, azért lehet ilyen vékony két gyerek után is. Most elárulta, mi a titka, és azt is, hogy Fecsó mit szól a szépészeti beavatkozásokhoz.

„Azzal vádolnak, hogy ahhoz, hogy egy évvel a szülés után így nézzek ki, biztosan sanyargatom magam, koplalok. Szeretnék megnyutatni mindenki, hogy rendesen eszem” – jelentette ki a hot! magazinnak Vasvári Vivien. A luxusfeleség gyakran oszt meg magáról bikinis fotókat közösségi oldalán, ilyenkor kap hideget-meleget.

„Az én titkom nem más, mint a genetika. Édesanyám alakját örököltem, aki világéletében sovány volt” – folytatta Vivien, aki néhány szépészeti beavatkozást is végrehajtatott már a testén. Azt is elárulta, hogyan viszonyul ezekhez a férje.

Vasvári Vivien nem szégyelli a műmelleit, pedig sokan bántják őt a műtétei miatt Forrás: Instagram/Vasvári Vivi

„Fecsó nem mondogatja, hogy hízzak meg, vagy hogy bármit változtassak magamon. Azt, hogy túlestem néhány szépészeti műtéten, én akartam. Szereti a vékonyságomat, mint ahogy a műcicimet is, más véleménye meg nem érdekel” fejtette ki a luxusfeleség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.