szexuális zaklatás Kenderesi Tamás éjszakai klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, melyik dél-koreai bárban történt az incidens, amely miatt Kenderesi Tamást szexuális zaklatással vádolta meg egy helyi táncoslány.

Mint arról korábban már beszámoltunk, csütörtökön várhatóan hazajöhet Dél-Koreából Kenderesi Tamás. Az úszót az után tartották az országban, hogy egy helyi táncoslány szexuális zaklatással vádolta meg.

A Ripostnak sikerült kiderítenie, pontosan melyik bárban történt az incidens, amely során Kenderesi megfogta a hölgy fenekét. Állítólag a Club Libertine-ről van szó, amely közvetlenül a Coyote Ugly mellett található. Mint ismeretes, ez az a szórakozóhely, ahol korábban halálos baleset történt: összeomlott a galéria.

Egy bennfentes elárulta, az ilyen klubokban előfordulnak a Kenderesiéhez hasonló esetek, ám azokból ritkán lesz rendőrségi ügy.

Az éjszakai bárokban rendszeresek az ilyen esetek, viszont ezúttal a hölgy feljelentést tett. Dél-Koreában általános problémának számít, hogy más megítélés alá esnek a külföldiek, mint a helyiek. Ez számos gondot okoz. Ha ez egy helyi férfival történik, akkor gyakorlatilag szó nélkül, nagyon gyorsan megoldják az ügyet. (...) A Coyote Uglyban történtek miatt rengeteg kritika érte a helyieket. Kenderesi esete szinte kapóra jött nekik, mert némileg eltereli a figyelmet a két áldozattal járó tragédiáról."

Kenderesi Tamás hamarosan hazajöhet Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.