Feltaláltak egy eszközt, amely visszafordíthatja a kopaszodást

kopaszodás sapka elektromos eszköz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nemzetközi kutatói csoport kifejlesztett a férfiak számára egy eszközt, amely nemcsak elfedi a kopaszságot, de még vissza is fordítja!

Sok férfi küzd a kopaszodással, erre talált megoldást egy nemzetközi kutatócsoport. Egy olyan eszközt fejlesztettek, amely elfedi a csupasz fejbőrt, és eközben a kezeli is azt. Ez nem más, mint egy elektromos sapka, amely stimulálja és regenerálja a fejbőrt, és az állítások szerint hatásosabb, mint a gyógyászati kezelések.

Megoldást találhattak a kopaszodás megelőzésére Forrás: Thinkstock

A kutatók valójában nem a sapkát találták fel, hanem azt az elektromos tapaszt, ami elég vékony ahhoz, hogy beleférjen egy akármilyen fejfedőbe, és elemek sem kellenek a működéséhez. A csapat kiterjedt teszteket végzett laboratóriumi patkányokon és egereken, akiknek nagyon gyorsan visszanőtt így a szőrük,

a csupasz egereken, akiknek alapból nincs szőrük pedig növésnek indult a bunda.

Sajnos azonban még komoly teszteken kell átmennie az eszköznek, mielőtt piacra dobják, az pedig valószínű, hogy a már teljesen megkopaszodott embereken ez sem segít, de azokon igen, akik már a hajvesztés korai megjelenésekor elkezdik használni - írja a The Next Web.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.