Gáspár Bea miatt felmondott egyik rajongója

Forrás: Gáspár Bea/Instagram -
rajongó Gáspár Győző felmondás borvacsora Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rajongó munkáját is feladta azért, hogy láthassa Gáspár Beát.

Nagy sikere van Gáspár Bea borvacsoráinak. A jó hangulatú esteken nem csak a Konyhafőnök VIP győztesének fogásait kóstolhatják meg a vendégek, de Gáspár Győző poénjain is nevethetnek.

Egy rajongó nemrég még a németországi munkájáról is lemondott azért, hogy ott lehessen az egyik eseményen.

Kiskorom óta nagy rajongója vagyok a Gáspár családnak, és amikor megtudtam, hogy élőben találkozhatok velük, tudtam, hogy nekem ott kell lennem. Elmentem az első vacsorára, ami akkora élmény volt, hogy nem volt kérdés, újra jönnöm kellett. Időközben Németországban lettem üzletvezető egy étteremben és onnan foglaltam helyet a mostani vacsorára, de a főnökeim közölték, hogy szó sem lehet arról, hogy szabadságot kapjak. (...) Végül az lett a dologból, hogy közöltem velük, hogy én márpedig eljövök, mert programom van, ők pedig velem közölték, hogy akkor nem kell fáradnom a visszaúttal" - mondta el Tamás a Ripostnak.

Gáspár Bea tesljesen meghaótdott a kedves gesztustól és bízik benne, hogy azért hátha visszaveszik munkahelyére a férfit.

Gáspár Bea Forrás: Gáspár Bea/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.