Hatszoros apa lesz a Dawson és a haverok színésze!

színész gyerekek James Van Der Beek Dawson és a haverok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár jócskán elszaladtak az évek, James Van Der Beekre sokan még mindig a Dawson és a haverok sorozat tini főszereplőjeként emlékeznek. Az egykori tinibálvány hamarosan hatszoros apuka lesz.

A 42 éves színész olyan alkotásokban tűnt fel, mint a CSI:Cyber helyszínelők, a Modern család, az Így jártam anyátokkal, a Tuti gimi, vagy az Esküdt ellenségek: Bűnös szándék. Bár karrierjében megmaradt megmaradt a sorozatsztár szerepkörnél,

élete legfontosabb alakítása egyértelműen az apaság.

James Van Der Beek és Kimberly Brook még 2010-ben keltek egybe. A színésznek ez a második házassága, azonban kijelenthetjük, hogy az újrakezdés meghozta számára az igazi boldogságot, hiszen immár a hatodik kisbabájuk érkezését várják.

A sztár hosszú Insta posztjában azt is elárulta, hogy nem sokkal a hatodik baba fogantatása előtt a felesége egyszer elvetélt. -írja a Blikk.

„Elképesztő örömmel jelentjük, hogy egy újabb kis örömcsomag választott minket jövendőbeli családjának.

Úgy döntöttünk, az első ultrahangfelvételt megtartjuk magunknak. Ez egy olyasmi, amit én sohasem gondoltam volna, hogy tenni fogok... De Kimberlyvel nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, korábbi magzatunknál ugyanis egy vizsgálat során felfedezték, hogy nincs szívverés, nincs baba, és ezt a pillanatot veletek is meg akartuk osztani. A vetélésről ritkán beszélnek az emberek, inkább titokban tartják. De nem szabad szégyenkezni, időt és teret kell adnod magadnak feldolgozni. Mi eldöntöttük, hogy megosztjuk ezt a hírt is magunkról – nem tudva, hogy mi vár ránk ezután –, lehetőséget adva, hogy átadjuk tapasztalatainkat és bátorítást nyújtsunk másoknak" – írta a színész a megható sorokat bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.