Kárpáti Rebeka szakításáról, szingliségéről és utazásáról mesélt

Forrás: Kárpáti Rebeka / Instagram -
szingliség színésznő szingli utazás Kárpáti Rebeka szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpáti Rebeka nem rég bejelentette közösségi oldalán, hogy két hétre eltűnik, a csinos műsorvezető most azt is elárulta, mi az elsődleges oka az évközi pihenésnek, valamint őszintén mesélt furcsa élettapasztalatáról: a szingliségről is.

„Úgy érzem, összecsaptak a fejem fölött a hullámok. A forgatások, a fotózások, a percre pontosan betervezett programok kimerítettek, azt hiszem, nagy pihenésre van most szükségem. Szerencsére nem látszik meg a teljesítményemen, hogy kissé sok most minden, a lelki és fizikai egészségemen annál inkább" – kezdte a Bestnek a színésznő, aki augusztusban szakított Völgyi Dániel focistával, akivel három évig alkottak ez párt.

Kárpáti Rebeka: "A szakítás után úgy véltem, segíthet, ha egyes-egyedül eltűnök két hétre" Forrás: Kárpáti Rebeka / Instagram

„Azt hiszem, nem volna bölcs most kibeszélni a problémáinkat, de annyit mondhatok, nem egy harmadik fél miatt vetettünk véget a kapcsolatunknak, békésen váltunk el, közösen döntöttünk. Szokatlan helyzet volt, mert tulajdonképpen sosem voltam még egyedül. Maximum egy-két hétig voltam szingli, soha nem akartam magamban lenni. Pedig azt hiszem, egy ilyen időszak jön, mert bár lehetne kapcsolatom, vannak komoly érdeklődők, most egyedüllétre van szükségem."

Épp ezért Horváth Évához és Weisz Fannihoz hasonlóan Rebeka is Balira utazik, ahol a mobilját sem tervezi használni.

„A szakítás után úgy véltem, segíthet, ha egyes-egyedül eltűnök két hétre, a telefont pedig a bőröndöm alján hagyom (...) Igyekszem minden felületről kicsit eltűnni, megismerni, felerősíteni a belső hangomat, a gondolataimat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.