Pataki Zitának mára sikerült elfogadnia, hogy nem lehet gyermeke

anyaság lombikprogram meddőség gyermekáldás Pataki Zita gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Zita elárulta, mára beletörődött abba, hogy nem lehet gyermeke.

Pataki Zita és párja hosszú éveken át küzdöttek azért, hogy gyermekük születhessen. Kilencszer vágtak bele a lombikprogramba, sikertelenül. Küzdelmüket az egész ország figyelemmel kísérhette.

A hamarosan 46. születésnapját ünneplő időjós most a Story magazinnak mesélt arról, hogyan sikerült élete legnehezebb időszakán túllendülnie. Elárulta, azokban a nehéz hónapokban sokat fejlődött a személyisége, és mára sikerült elfogadnia azt is, hogy nem kaptak kisbabát a sorstól.

Mára elfogadtam, hogy nem született gyermekem, boldogan, sírás nélkül veszek az ölembe egy kisbabát, a férjemmel szerelemben élünk. Én imádok élni, ezzel együtt is!"

Pataki Zita Fotó: Rácz Tomi

Pataki Zita elmondta azt is, nagyon fontos küldetésének tekinti, hogy segítsen azokon a nőkön, akik hasonló cipőben járnak. Férjével alapítottak egy díjat is, amelyet azoknak a hölgyeknek adnak át, akik nyíltan vállalják küzdelmüket a meddőséggel.

Nem gondolkodunk örökbefogadáson sem. Jelenleg úgyis kitölti az életünket, hogy másoknak próbálunk segíteni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.