Szabó Zsófi őszinte vallomása: emiatt emészti magát

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
anyaság Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi mindig őszintén beszél az anyasággal kapcsolatos kérdéseiről, esetleges kételyeiről. Követőit szívesen beavatja, hogy náluk milyen örömök és problémák vannak, és szívesen kéri ki a tanácsukat is. 

Ezúttal a kis Mendel alvási szokásairól mesélt a közösségi oldalán Zsófi. Kiderült, hogy a kisfiú esténként kétszer kel, hogy ehessen, és a napirendjük sem mindig ugyanolyan. Zsófi azonban igyekszik mindent Mendelhez igazítani, az ő igényeit nézni, és nem akar mindenáron, erőszakkal változtatni.

"Lazábbak a napirendek, szinten az ő igényei szerint. Néha mikor posztolom, hogy sokat aludt délután vagy, hogy 22:00-kor még nem alszik, megdöbbentő üzeneteket kapok és olyankor mindig emésztem magam, hogy tényleg rosszul csinálom ezt az egész napirend dolgot...Én még soha nem ébresztettem fel őt (vagyis egyszer, mikor repülővel utaztunk hajnalban), ellenben rengetegszer szenvedtünk hiába a kényszeres elaltatással, amikor próbáltam az elvárásoknak megfelelni.." - írja őszintén Instagram-oldalán Zsófi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Alvás téma: Mendel még mindig eszik éjszaka kétszer. Nem, nem szeretnék egy ejszaka sírást sem “ha nem adsz neki, úgy majd leszokik”! Én Mendelt csak egyszer-egyszer hagytam sírni mikor 100%-ig biztos voltam benne, hogy hiszti a sírás tárgya...de akkor is pár perc után igyekeztem kizökkenteni ‍♀️ Nem önszántából váltottam anyatejes táplálásról tápszerre és hiszem, hogy ő amúgy sokáig igényelte volna...hiába megszokás nála az éjszakai evés, hiába “lehetetlen”, hogy 210 ml tapszer után 3 óra elteltével ismét éhes legyen, nalunk mégis így van, mert igényli...,hogy meddig, nem tudom. Talán addig amíg egyszer tényleg én vetek ennek véget, de amíg inkább azt választom, hogy felkelek hozzá inkább nem is “panaszkodom” ☺️ Ami pedig az elalvast illeti...Lazábbak a napirendek, szinten az ő igényei szerint. Néha mikor posztolom, hogy sokat aludt délután vagy, hogy 22:00-kor még nem alszik, megdöbbentő üzeneteket kapok és olyankor mindig emésztem magam, hogy tényleg rosszul csinálom ezt az egész napirend dolgot...Én még soha nem ébresztettem fel őt (vagyis egyszer, mikor repülővel utaztunk hajnalban), ellenben rengetegszer szenvedtunk hiába a kényszeres elaltatással, amikor próbáltam az elvárásoknak megfelelni.. Szivesen elolvasom nalatok milyenek a délutáni alvasok és az éjszakák ☺️ Mindig azt kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémánk, ugyanis egy egészséges, okos, vicces és kedves kisfiút kaptunk a joistentől aki kicsit “rossz alvó” és nekünk így tökéletes ❤️ #manégyorátaludtdélutan #rekordalvás #kintvoltunkatanyán #elfáradt #vagyjönafront #mindentazidőjarasrafogok

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.