Karády Katalin lelke kísért a temetőben

Forrás: wikipédia -
lélek Karády Katalin kísértet temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan 30 éve annak, hogy nincs közöttünk Karády Katalin, lelke azonban ma is kísért a temetőben – ezt állítja a művésznő unokahúga.

Unokahúga gyakran látogatja a Farkasréti temetőben Karády Katalin sírját. Edith a Borsnak elárulta, a nyughelyet ma is különös atmoszféra övezi, nem mindennapi dolgok történnek körülötte, gyakran ma is érzik a művésznő jelenlétét.

Gyakran megfordulunk a művészparcellában, mondhatni vakon is odatalálunk Katalin sírjához, egyszer azonban hiába kerestük. Egyszerűen nem találtuk. Majd egy órán keresztül bolyongtunk a sírok között, amikor már feladtuk volna, s kisvártatva egy hang megszólított: „Nézz oda! Ott vagyok" (...) Máskor éppen a férjemnek panaszkodtam, hogy nincs virág a síron. Ott álltunk Katalin fejfája előtt, és azon bosszankodtam, hogy elfelejtették, nem szeretik már, és senki nem látogatja a temetőben. Alighogy ezt kimondtam, megjelent egy idős néni hatalmas virággal a kezében, és letette a sírra a csokrot. Azt mondta, hogy nem tudja, miért éppen Karádynak hozta, volt egy nagyon furcsa érzése, pedig nem is a színésznőnek szánta a virágot. Teljesen ledöbbentem. Mivel ez már nem az első furcsa eset volt, biztos voltam benne, hogy valahogy tudatni akarja: a lelke még mindig köztünk él."

Karády Katalin Forrás: wikipédia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.