L. L. Junior szomorúan várja az ünnepeket: "Dávidkánk már angyalként karácsonyozik"

Forrás: Instagram/l.l.junior -
karácsony halál L. L. Junior gyász gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L. L. Junior élete legszomorúbb karácsonyára készül azután, hogy idén elvesztette kisfiát.

Szörnyű éven van túl L. L. Junior. Az énekes most a Story magazinnak emlékezett vissza arra a borzalmas pillanatra, amikor telefonon értesítették róla, hogy kisfiát elgázolta egy autó. A tragédiát képtelen feldolgozni, azt tervezi, feleségével hamarosan új lakásba költöznek, hátha ott sikerül új életet kezdenie. Próbál arra gondolni, hogy Dávidka jó helyen, már a mennyországban van.

A pici fiam túl szép és túl tiszta volt erre a csúnya világra. Ott van jó helyen, a mennyországban, ahol biztosan találkozunk még..."

L. L. Junior Forrás: Instagram/l.l.junior

Az énekes a lapnak beszélt arról is, élete legszomorúbb karácsonyára készül.

Ilyenkorra már mindig feldíszítettük az egész lakást, de most? Hozzá sem kezdtünk. Elővettük az adventi koszorút, de meg sem gyújtottuk, visszatettük a fiókba. Lacika kedvéért persze, lesz karácsonyfánk, lesznek ajándékok is, megpróbálunk úgy viselkedni, mintha ünnepelnénk, de mindannyiunk fejében az lesz, hogy Dávidkánk már angyalként karácsonyozik..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.