Fecsó szívesen megismerné exfelesége új pasiját: "Örülnék, ha Vivi boldog lenne"

Luxus Vivi válás szerelem Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra szerelmes Vasvári Vivien, aki már követői előtt sem titkolja, hogy újra foglalt a szíve. De vajon mit szól ehhez Szegedi Fecsó?

Bár kedvese kilétéről egyelőre elég titokzatosan nyilatkozik, kisfiának édesapja, Szegedi Fecsó már találkozott exe új párjával.

"Nem ismerem őt, a nevét sem tudom, de szimpatikusnak tűnik"

– mesélte a Blikknek Fecsó, aki ugyanabba a konditerembe jár, mint Vivien új szerelme.

"Egy helyre járunk, de az új párom eleinte nem is tudta, hogy ki az exem. Nem mutatkoztak be, nem beszéltek, csak látták egymást "– magyarázta Vivien, aki szerint már nincs konfliktus köztük Fecsóval.

"Majd ha komolyra fordul a kapcsolatunk, bemutatom őket egymásnak, hiszen akkor az új páromnak része lesz Edward nevelésében is. Az viszont biztos, ha a jövőben neki lesz új párja, én arról nem fogok nyilatkozni, szerintem ez senki másra nem tartozik..."

Szegedi-Vasvári Vivien / Instagram Forrás: Szegedi-Vasvári Vivien / Instagram

A viharos egymásnak üzengetés után úgy fest, Vivi és Fecsó kibékültek, és mindketten közös gyermekük, Edward nyugalmát tartják szem előtt.

"Örülnék, ha Vivi boldog lenne, hiszen a kiegyensúlyozott szülő tud teljes nyugalmat adni egy gyereknek. Úgy látom, Edwardnak is az a jó, ha az anyukájával minden rendben van"

– mondta Szegedi Fecsó, aki bízik benne, hogy hamarosan megismeri felesége új kedvesét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Those are the best feelings You can't put into words...♥️ #vasvarivivien #love #happy

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Bár Vivi és Fecsó fél évvel ezelőtt döntöttek a különválás mellett, Fecsó még a szinglik táborát erősíti.

"Lennének jelentkezők, de nem vagyok kapcsolatfüggő, és nem is esek könnyen szerelembe. Azt szeretném, hogy minél később jöjjön a szerelem az életembe.

Sőt biztos, hogy idővel visszasírom ezt a gondtalan időszakot."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.