börtönbüntetés Gáspár Győző börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Költségvetési csalás miatt folyik Gáspár Győző pere. A vád szerint a showman 33,5 millió forintot nem fizetett be az adóhivatalnak. Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért a celebre.

Gáspár Győző börtönbe is vonulhat, ugyanis az ügyészség költségvetési csalás miatt letöltendő büntetést kért rá.

Nagyértékű autók vásárlása után a showman nem fizetett be 33,5 millió forintnyi adót. Győző értetlenül áll a büntetés előtt és ügyvédjel mindent megtesznek, hogy elkerülje a börtönt. Kifizetné a szóban forgó összeget.

Gáspár Győző TV2

2017 óta tart a kálváriánk, nem tudunk ettől szabadulni. Olyan ez az egész, mintha valakinek szúrnánk a szemét, ezért tönkre akarna minket tenni

- mondta el Győző.

"Ügyfelem korábban, amikor televíziós csatornákkal dolgozott, egy menedzsmentcégen keresztül szerződött, az állította ki a számlákat az olyan költségekről, mint például az utazás vagy a kellékek vásárlása. A menedzsment egy családi vállalkozás volt, amelynek Győző apósa az ügyvezetője. Az ügyészség abban látja a problémát, hogy ezek a számlák nem az ügyfelem nevére szólnak, mert a családi cég számlázott. Ez nem törvénybe ütköző, mégis majdnem 36 millió forintot próbálnak rajta behajtani, ami véleményünk szerint szintén nem állja meg a helyét, mert amennyiben valóban van hiány, az nem lehet több 10-12 millió forintnál, amit ügyfelem be is fizetne a tárgyalás előtt. Ez nem volt elég, letöltendő börtönbüntetést is indítványozott az ügyész, ami elfogadhatatlan!" - mondta el a Blikknek Gáspár Győző ügyvédje, dr. Erdei Zoltán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.