Stohl András nyolc éve Eszenyi Enikőtől kapott új esélyt, most mégis szembefordulhatott vele

TV2 -
igazgató Stohl András támadás Eszenyi Enikő Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden jel arra utal, hogy Eszenyi Enikő, a Vígszínház jelenlegi igazgatója ellen fordult Stohl András is, mint korábbi társulati tag.

A Blikk információi szerint, a Vígszíházból korábban távozott munkatársak közleményének végén ott szerepel Stohl András neve is. Ebben egyébként azt állítják, hogy távozásukban a verbális erőszak és az agresszív vezetői kommunikáció játszott döntő szerepet, továbbá úgy érzik, Eszenyi Enikő igazgatóként visszaél a hatalmával.

Stohl András nyolc éve a Vígszínházban kapott új esélyt, TV2

Stohl András részéről ez azért is különösen meglepő, mivel nyolc éve, amikor kiengedték a börtönből, Eszenyi volt az, aki adott a színésznek esélyt az újrakezdésre, és leszerződtette a társulathoz.

A közlemény így szól:

A szakmai bizottság egyértelműen Eszenyi Enikő újraválasztását támogatja Forrás: Daniel Dömölky/Daniel Dömölky

Eszenyi Enikő szerint csupán az igazgatói székért folyó harc miatt érik őt alaptalan támadások. A szakmai bizottság egyértelműen az igazgatónő újraválasztását támogatja, de döntés csak március végén várható, a Fővárosi Közgyűlésen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.