Vadon Jani megmutatta elképesztő otthoni edzését: Videó

videó Vadon Jani otthoni edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vadon Jani otthon sem hanyagolja a testedzést, megmutatta, milyen feladatokat végez. Nem hittük volna, hogy ennyire erős a rádiós.

Ki gondolta volna, hogy Vadon Jani úgy edz, akár a profik. Mivel ő is önkéntes karanténban van, így otthoni módszerekkel tartja formában testét.

"Addig is amíg megszerzem az alapfokú aerobic oktatói diplomám, itt van pár gyakorlat a Pinyó Dzsimből! Ezekből egy korrekt kis köredzést már összerakhattok.... Feltéve ha elfogadtok pár ötletet egy brokkolizabáló bácsitól a B-oldalról..."- írta videója mellé Jani, akit még Peller Mariann is megdicsért. Szerinte szexi a rádiós.

"Elképesztő vagy, @vadonjanos_official ! Ultramenő, és szexi: komolyan mondom, Móni jobban teszi, ha rajtad tartja a szemét..."- írta Mariann Jani videója alá kommentben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.