Wossala Rozina nagyon lefogyott: fotó

fotó fogyás Wossala Rozina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feltűnően lefogyott Wossala Rozina, a gasztrosztár. Közösségi oldalán mesélt arról, hogyan sikerült néhány kilótól megszabadulnia.

Wossala Rozina hosszú ideig a teltebb sztárok táborát erősítette. Ám legutóbbi fotóit elnézve, ez már csak a múlt. Nagyon lefogyott a szexi gasztrosztár, aki követői kérdésére elárulta, mivel érte el a vágyott alakot.

"Sokan kérdezitek mostanában, min változtattam, mert állítólag kívülről feltűnik valami változás... Nos, sok mindenen, de ha egyet kell mondanom, rengeteg juicet iszom... Főleg zöldségleveket, általában délelőtt és este 6 után. Evés helyett. Így kap a szervezetem egy kis időt regenerálódni, nem állandóan az emésztéssel van elfoglalva. Aztán kiderült, hogy ezt intermittent fastingnak hívják, de én erről kb egy héttel ezelőttig semmit se tudtam..." - mondta el egy posztjában Rozina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.