Féltik Szilágyi István özvegyét, Jolika nénit a betörőktől: Bekamerázzák a házát

Humenyánszky Jolán özvegy Szilágyi István (színész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem érzik Jolika nénit biztonságban, ezért bekamerázzák az otthonát. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Szilágyi István fia, Péter, valószínűleg a nagyapjától örökölte az agresszióra való hajlamát, mely édesapja halálát okozta. Jolika őszintén mesélt arról a bizonyos korábbi családi tragédiáról, melynek következtében Péter nagyapja meghalt.

Az özvegy asszony azt is elárulta, hogy a történtek ellenére nem haragszik a fiára, illetve a család eddigi otthonából sem szeretne elköltözni. Bevallása szerint jó környéken él, valamint a szomszédok is nagyon kedvesek és figyelmesek vele. Sokan azonban mégsem teljesen nyugodtak Jolika biztonságát illetően:

Fotó: Koncz Márton - Origo

(...) "Nagyon aranyosak voltak egy cégtől, mert felajánlották, hogy tesznek fel kamerákat, nehogy baj történjen, meg az talán a betörőket is elijeszti. A kaput és a bejárati ajtót figyelik majd, nehogy valaki betörjön hozzám. Sokan mondják, hogy el kellene költöznöm, menjek kisebb lakásba és semmiképpen ne legyek egyedül, de mindig van segítőm, és amúgy sem akarok innen elmenni, ez az otthonom" - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.