Elgázolták a zebrán Gál Péter, magyar válogatott kajakozót

gázolás Gál Péter kajakozó baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elgázolták a híres magyar válogatott sportolót. A gázolás akár Gál Péter pályafutását is tönkreteheti.

Edzés közben, a zebrán ütötték el Gál Pétert, válogatott kajakozót. A fiatal sportoló komoly vállsérülést szenvedett a balesetben, és most nagy az aggodalom, hiszen ez akár a pályafutását is tönkreteheti.

A sportoló persze bízik abban, hogy a rehabilitációt követően visszatérhet a kajakozáshoz, azonban ezelőtt még egy komoly műtéten kell átesnie. A TV2 Mokkának beszélt a jelenlegi állapotáról és a jövőről:

"Jól vagyok, kisebb fájdalmaim vannak még, de már nagyon sokat gyógyult minden ízületem. (...) Futottam éppen, egy kis kiegészítő edzésem volt, és át akartam kelni egy zebrán. Megálltam, a külső sávban láttam, hogy megállt az autó, ezért én folytattam tovább az utam, a belső sávban viszont nem álltak meg, és így elütöttek" - mesélte Péter, akit utána Szolnokon kórházba szállítottak.

Péter azt mondja, nincs veszélyben az Olimpia, tervei szerint 2-3 hónapos pihenést követően újból elkezdhet edzeni a tokiói megmérettetésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.