Nagy Feró drámája: „Furcsa lesz, hogy ketten maradunk!”

Forrás: mediaklikk.hu/adal2020 -
dráma vallomás Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Feró imádja unokáit, elárulta, hogyan töltik együtt az időt.

Kevesen gondolnák Nagy Feróról, hogy igazán lágyszívű nagypapa, aki az unokái kedvéért bármikor bohócot csinál magából. Ha a játék megköveteli, kúszik-mászik a földön, de órák hosszat képes egy helyben ülve babázni a másfél éves Alízzal vagy kisautózni a három és fél éves Patrikkal. A ragaszkodás kölcsönös: a két kicsi megállás nélkül csüng a nagyapján.
„Patrik heti két napot tölt nálunk, Botond fiamék Pomázról hozzák át. De a kis Alíz itt volt karnyújtásnyira, hiszen a fiam, Hunor és a kis menyem, Dorina egy telken éltek velünk, egészen mostanáig. Éppen költözés előtt állnak." – mesélte Feró a holnap megjelenő HOT!-ban.

„Minden szülő a legjobbat akarja a gyerekének, természetesen én is, szóval örülök, hogy gyarapodnak, növekednek, és hogy lesz egy saját igazi otthonuk.

De azért be kell valljam, furcsa lesz, hogy ketten maradunk a mamával."


A magazinban az is kiderül, hogy mit enged meg Feró az unokáknak és mit nem, valamint az is, hogy miért szoktak rászólni a rockerre a fiai.

A HOT! Magazin digitális száma ITT elérhető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.