VV Alekosz pénzt kérne a budafokiaktól azért, mert ingyen szórakoztatta őket

Forrás: TV2 -
VV Alekosz valóságshow-hős valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Alekosz újra felborzolta a kedélyeket: az egykori ValóVilág nyertes a Facebook-oldalán kért anyagi segítséget rajongóitól.

A ValóVilág egykori győztese nem érti, miért nem kapott a hírnévért cserébe anyagi juttatást, reklámszerződést, utazást, vagy gála meghívásokat, ezért 10 év elteltével arra jutott, hogy az lenne a legjobb, ha megadóztatná a luxus villának otthont adó Budafok lakosságát.

"LAKOSSÁGI FÖLHÍVÁS! 10 év telt el a Való Világ óta, amit rajtcél győzelemmel nyertem meg, de a nyereményen kívül, pénzt, nem láttam. Se egy reklámszerződés, se külföldi utaztatások, se gálameghívások, de még egy műsor se. Ez így, nem mehet tovább!

A jótékonyságnak, ezennel vége. Mivel a játék Budafokon volt, ott látták a legtöbben, ott szórakoztak rajta a legtöbben, úgydöntöttem, megadóztatom Budafokot!

▪️Budafok lakossága: 50.000. Ezév végéig, minden budafoki lakos, ezer forintot lesszíves befizetni Nemzetihumor címszó alatt, a budafoki 1.sz. postán.
▪️Ez a pénz, fedezni fogja majd az eddigi kiadásaimat, ingyenműsoraimat. Kárpótolni fog a méltatlan mellőzöttségért, anyagi és nem vagyoni károkért.
▪️Az emberek jól élnek, jól keresnek. Legyen bennük betyárbecsület! Fizessékhát meg a boldoghónapokat.
▪️A főpénztárnál, csak annyit mondjon. Magyarhumort a Magyarnak! Mindig Minden Körülmények Között.
Előre is köszönöm, Alekosz."

-olvasható az abszurd posztban.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.