Félmeztelen férfi járkál az óbudai játszótereken - Figyeli a gyerekeket

Forrás: Shutterstock -
férfi Óbuda félmeztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több óbudai szülőnek tűnt fel, hogy egy furcsán viselkedő férfi sétálgat köztük a játszótereken. 

Több apuka és anyuka is aggódik az ismeretlen férfi miatt, gondolataikat a Facebookon osztották meg egymással.

"Az utóbbi hetekben figyeltünk fel a férfira néhány szülővel" - írja az egyik édesapa. A Boldog Sándor István parkban voltunk a gyerekekkel, amikor egyszer csak feltűnt egy középkorú férfi, levette a pólóját és elkezdett napozni az egyik mászókánál. Mindeközben pedig figyelte a gyerekeket. Nem tudom, hogy rosszra kell-e gondolni, de miért a játszótéren napozik?

Képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

Mi a Zsigmond téri játszótéren voltunk, amikor találkoztunk egy furcsa férfival. Több mint egy órát voltunk ott, ő addig végig sétálgatott, nézte a gyerekeket és telefonálgatott. Egyedül volt, nem gyerekkel. A sportpálya részen, de nem is sportolt. A homokozóban játszó gyerekeket figyelte. Közelebb ültem, hogy szemmel tartsam, de ekkor ő egy idő után úgy helyezkedett egy padra, hogy ne lássam. Azt gondoltam, hogy elment, de később észrevettem a túloldalon. Amikor közelebb mentem, elkezdett megint feltűnően telefonálni, majd alibiből törzshajlításokat végezni. A férfi közepes termetű, szőkés őszes hajú, elöl kopaszodó 35-50 éves férfi. Világosszürke, térdig érő rövidnadrág, sötétebb khaki ingnyakú póló és szandál volt rajta" - mesélte a többieknek egy édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.