Öt új film és sorozat, amit ne hagyj ki novemberben

Oscar-díj sorozat Borbély Alexandra Sophia Loren A Korona Vince Vaughn Netflix Spirál (film) mozi Olivia Colman magazin Diana hercegnő filmpremier Becsúszó szerelem premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Romantikus komédia focihuligánnal, egy óriási mozilegenda visszatérése, királynői folytatás, és egy tinilány testcseréje egy sorozatgyilkossal. Összegyűjtöttük a legígéretesebb novemberi néznivalókat.

Becsúszó szerelem

Hazai mozis premier: 11.12.

Szerencsére ezekben a sanyarú mozis időkben is hírt adhatunk két magyar film premierjéről novemberben, melyek közül az első igazán meghökkentő alapötlettel csábít. Hiszen ki hallott már olyan romantikus komédiáról, aminek egy focihuligán a főszereplője? Az előzetes alapján a szokatlan felállás humora működik, és még olyan érzelmi-etikai kérdések is előkerülnek, mint az örökbefogadás vagy a béranyaság.

Előttem az élet (La vita davanti a sé)

Hazai netes premier: 11.13. (Netflix)

Romain Gary (Émile Ajar álnéven publikált) világhírű regényéből, az Előttem az életből már a hetvenes években is készült egy feldolgozás, akkor Simone Signoret-val az egyik főszerepben. Az új változatban pedig az európai mozi egy másik színésznőlegendája, Sophia Loren látható, aki több mint tíz év után állt újra kamerák elé ennek a szerepnek a kedvéért.

A korona (The Crown) 4. évad

Hazai netes premier: 11.15. (Netflix)

Folytatódik a Netflix egyik legfelkapottabb sorozata, amely II. Erzsébet életének és uralkodásának eseményein keresztül mesél a történelemről, az angol királyi családról, és persze magáról a királynő személyéről. A negyedik évadban ismét az Oscar-díjas Olivia Colman alakítja a királynőt, a történet pedig ezúttal az 1977 és 1990 közötti időkről mesél, behozva két másik erős női figurát, Margaret Thatchert és Lady Dianát is a sorozatba.

Spirál

Hazai mozis premier: 11.19.

A hónap második magyar bemutatója egyszerre egy szerelemi háromszög története és pszichológiai dráma is egyben, amely egy rejtélyes tó partján álló ház körül játszódik. A kolozsvári rendezőnő, Felméri Cecília bemutatkozó mozifilmjében Borbély Alexandra és Kiss Diána Magdolna partnere, a román filmművészet nemzetközileg is elismert színésze, Bogdan Dumitrache.

Freaky (Freaky)

Hazai mozis premier: 11.26.

Egyszerre izgulós és kacagós mókának ígérkezik a Freaky, ami a testcserés vígjátékok alapötletét bonyolítja meg némi horrorral és Vince Vaughn-nal. Ebben az esetben ugyanis egy gimis tinilány és egy rettegett sorozatgyilkos cserél testet, és csak huszonnégy órájuk van, hogy visszaszerezzék a sajátjukat. Mivel pedig ártatlan külsővel egy gimis bálon elég könnyű csúnya dolgokat művelni, így ez nem a sorozatgyilkosnak áll nagyobb érdekében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.