Megszületett a végső ítélet Curtis ügyében

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv -
meccs Curtis eltiltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett az ítélet: ekkor léphet újra pályára Curtis. 

Ahogy azt korábban megírtuk, dulakodás alakult ki Curtis és az Issimo budapesti Futsal Klub egyik játékosa között, mert az ellenfél játkosa bántalmazta a rapper egyik tizenéves csapattársát. Az eset kapcsán Curtis is megszólalt és elmondta, nagyon feldühítette, ahogyan a fiatal csapattársával viselkedtek, ezért úgy érezte, a védelmére kell kelnie.

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv

A történtek miatt 1 évre eltiltották a futsaltól, mert a játékvezető szerint Curtis fojtogatta az ellenfél játékosát. Az Újpest Futsal Club alelnöke fellebbezett a döntés ellen, ugyanis véleménye szerint egyáltalán nem volt olyan komoly a helyzet, mint ahogy azt a jegyzőkönyvben írták.

Óvádi László fellebezését ma másodfokon elfogadták: mivel Curtis büntetését a felére csökkentették, így a rapper május 21-én ismét pályára léphet - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.