Megtalálta felesége titkos naplóit Körtvélyessy Zsolt: "Fájdalmat okoz az olvasása"

Forrás: TV2 -
özvegy Körtvélyessy Zsolt Napló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körtvélyessy Zsolt tudta, hogy néhai felesége naplót vezet, de eddig nem lapozott bele. Most azonban elkezdte olvasni, és az írások könnyeket csalnak a szemébe.

Körtvélyessy Zsolt feleségét néhány hét alatt gyűrte le a koronavírus, a színész Egerszegi Judit halála után nem is maradt közös otthonukban. Lányánál, Kingánál és vejénél, L.L. Juniornál töltötte az ünnepeket. Arra tért vissza a családi házba, hogy kirabolták, és sok értéket vittek el, de felesége naplói megmaradtak. A színész tudta, hogy felesége naplót írt, de eddig soha nem lapozgatta a füzeteket. Most fájdalmas az olvasásuk.

Körtvélyessy Zsolt megtalálta elhunyt felesége naplóit Forrás: TV2

"

Fájdalmas volt olvasni a sorokat, időnként potyogtak a könnyeim és abba is kellett hagynom a naplók böngészését,

Blikknek

"Szeretném kiadatni őket, mint az emlékiratait. Sok szó esik benne a színházról, hiszen évekig állt színpadon, és persze mesél szerelemről, az élet nehézségeiről. Judit fantasztikusan írt, a történetek pedig sokak számára lehetnek tanulságosak" - tette hozzá, de ez még a távolabbi jövő, hiszen egyelőre ő sem tudja végigolvasni őket. "Fájdalmat okoz az olvasása, előcsalja a könnyeimet, hiszen feltépődnek azok a sebek, amelyek még be sem gyógyulhattak igazán..." - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.