125 ezret fizetett a nő a fodrásznál, csúnyán átverték

Forrás: Northfoto -
átverés hajvágás fodrászat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen ledöbbent a nő, amikor meglátta a fodrász által kiállított számlát: 125 ezer forintba került a kezelése. 

Az egyik brit onine fórumon indult útjára egy nő története, aki 7 hónap kihagyás után végre ellátogatott egy belvárosi szalonba Londonba, hogy a koronavírus-járvány után ismét szép frizurát csináltasson magának.

Fizetéskor azonban meglepetés érte, ugyanis egy 300 fontos (kb. 125000 Ft-os) számla fogadta. Mindössze festést és vágást igényelt, semmilyen komolyabb kezelést nem kapott, így végképp nem értette, miért került ennyibe. A fórumra érkező többszáz válasz alapján kiderült, hogy a nőt csúnyán átverték.

Képünk illusztráció. Forrás: Northfoto

A szalon weboldala szerint a nő által kért szolgáltatás 130 fontba kerül (54 ezer Ft), a számlán viszont szerepelt egy plusz 65 fontos tétel, egy második festésért, 65 font a vágásért, 35 font egy hajkezelésért, és 5 font borravalót is felírtak - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.