Frontálisan ütköztek egy kamionnal, szörnyethalt a házaspár - Ezt a büntetést kapta a sofőr

frontális ütközés kamion baleset ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borsod megyében még 2018-ban történt a borzalmas baleset, amikor egy kamion frontálisan ütközött egy személyautóval, a benne utazó házaspár meghalt a balesetben. Most megszületett az ítélet a vétkes sofőr ellen.

Egy kamion előzött ki egy személyautót a Borsod megyei Mára közelében, csakhogy szembe jött vele egy szlovák házaspár, és frontálisan ütköztek. A személyautó utasainak esélye sem volt a túlélésre, azonnal meghaltak. Az eset még 2018-ban történt, most született ítélet az ügyben.

A kamion vezetője, - aki akkor súlyos sérüléseket szenvedett - azóta sem tudta feldolgozni a balesetet, és egészségügyi állapota is megromlott.
Mindezeket és büntetlen előítéletét figyelembe véve 2 év szabadságvesztésre és 4 év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélték közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt. A szabadságvesztés végrehajtását 4 év próbaidőre felfüggesztették – tudatta a Tények.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.