Fekete Dávid a börtönből üzent egy károsultjának: kiderült, hogy megy a sora odabent

Forrás: Fekete Dávid/Instagram -
Fekete Dávid börtön üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid egyelőre a rácsok mögött várakozik, több 100 millió forintos csalás ügyében folyik ellene a nyomozás. Kapcsolattartóin keresztül értesül arról, mi történik a külvilágban, és rajtuk keresztük üzenhet is: egyik károsultjától bocsánatot kért.

Fekete Dávid sokakat károsított meg, több 100 millió forintos csalás ügyében folyik a nyomozás ellene. Egyelőre rács mögött van, és habár a Viszkis azt nyilatkozta, a pokol vár majd rá odabent, az informátorok szerint egyáltalán nincsen rossz dolga.

Nagyon jó dolga van odabent! Tévézhet és telefonálhat is.

Fekete Dávid Forrás: Fekete Dávid/Instagram

"

Azt kérte, bocsásson meg neki, és reméli, kint találkoznak majd. Úgy tűnik, Dávid elég bizakodó, a szabadulásban reménykedik,

"Sok csomagot próbálnak küldeni neki a barátai a hallgatásáért cserébe, amikben ráadásul pénz is van. Ezek azonban úgy tudom, eddig nem jutottak el hozzá, mert nem a kapcsolattartón keresztül küldték. A csomagküldésre szigorú szabályok vonatkoznak, aminek nem néztek utána, így egy kisebb summa bent ragadt most" - árulta el az illető a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.