Mégis létezik? Egy férfi kertjén sétált keresztül Észak-Amerika állítólagos szörnyetege

Bigfoot Nagylábú szörny legenda hátborzongató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi azt állítja, hogy látta Bigfoot-ot átsétálni a kertjén, amikor kinézett a konyhája ablakán. Sajnos nem volt nála telefon, úgyhogy nem készült a szörnyetegről felvétel. 

Connor Flynn, aki paranormális jelenségekkel foglalkozik, egy interjút töltött fel TikTok oldalára, melyben egy Royce nevű férfi arról beszél, hogy látta Észak-Amerika legkeresettebb szörnyét átsétálni a kertjén - írja a Daily Star.

Bigfoot Roger Patterson filmjéből Forrás: Wikipedia

- mesélte Royce, aki eldobta a pohár vizet és elfutott a telefonjáért, hogy csináljon gyorsan egy képet. Mire azonban a kezében volt a telefon, a szörny eltűnt.

Legutóbb Deborah Hatswell mesélt arról, hogy kamaszkorában egy séta alkalmával szemtől szembe találkozott Nagylábbal. Ezután a nő felkeresett olyan embereket, akik szintén látták a lényt, ráadásul ugyanazon a környéken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.