Botrány a nyári ötkarikás játékokon: 20 éves lányt erőszakolt meg az egyik alkalmazott

Forrás: Shutterstock -
nemi erőszak olimpia 2021 Tokió 2021 botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tokiói Fővárosi Rendőrség letartóztatta a nyári ötkarikás játékok egyik részmunkaidős munkatársát, aki állítólag megerőszakolt egy nőt a Japán Nemzeti Stadionban.

Péntek este Davronbek Rahmatullayev, a 30 éves üzbegisztán egyetemi hallgató állítólag szexuálisan bántalmazott egy 20 év körüli nőt a Shinjuku Ward stadionjának területén. A férfi tagadta a vádakat, szerinte a nő egyáltalán nem ellenkezett - írja a Tokyo Reporter.

Az ötkarikás játékok egyik részmunkaidős alkalmazottja állítólag megerőszakolta kolléganőjét. Forrás: Shutterstock

A rendőrség szerint az áldozat is az ötkarikás játékok részmunkaidős munkatársa. Rahmatullajev-vel az állítólagos bűncselekmény napján találkoztak.A páros a stadion üléseiről nézte a záróünnepség próbáját, amit a személyzet tagjainak alakítottak ki. A bűncselekményre a közönség tagjainak távozása után került sor.

Ezt is érdekelheti: "A szex mindig központi téma az olimpiai faluban" - 160 ezer ingyen óvszert osztanak szét a sportolók között

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.