Majkánál ez végképp kiverte a biztosítékot: "El sem hiszem... ez van"

elmaradt koncert Majka Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majkáék nagy erővel készültek a szombati siófoki koncertjükre, melyen Pápai Joci lett volna a díszvendég. Az időjárás azonban keresztül húzta a számításukat. 

A hétvégére nagy viharokat jelzett előre a meteorológia, mely sajnos Majkáékat sem kímélte. Július 17-én este héttől kezdődött volna el Majka és Curtis koncertje, amelyen Pápai Joci lett volna a díszvendég, ám a nagy eső miatt ezt végül nem tudták megtartani. A rajongók nagyon csalódottak voltak, sokan kifejezetten ezért utaztak Siófokra és az eső ellenére is szívesen buliztak volna.

- írta Majka az esemény Facebook-oldalán.

A népszerű rapper már délután sejtette, hogy nem lesz ebből fellépés, az eső ugyanis kitartóan esett a siófoki Plázs felett.

Majka akaratán kívül másodszor okozott csalódást a héten a rajongóknak. Sokan kiakadtak, amikor közösségi oldalán új kocsijával, egy 30 milliós terepjáróval menőzött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.