Megkéseltek egy férfit a Határ út aluljáróban

Forrás: Shutterstock -
késelés támadás áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Videóra vette a kamera, ahogy megkéselnek egy férfit Budapesten, a Határ úti aluljáróban.

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 23 éves férfival szemben, aki egy vita során megvágta ismerőse hátát és fejét a Határ úti aluljáróban. A férfi és ismerőse beszélgetése szóváltássá fajult, melynek során a megkéselt férfi többször megütötte a gyanusítottat, majd felhagyott a támadással.

A támadó megsebesítette a férfit Forrás: Shutterstock

A másik férfi ezután követte, veszekedtek is, majd a semmiből elővett egy éles eszközt, aztán azzal a kezében folyatta a veszekedést.

Közben megérkezett a vádlott egyik ismerőse is, aki közéjük állt, végül az áldozat hátralépett és lehajolt a földre. A támadója eközben megvágta a hátát. A két férfi dulakodni kezdett, melynek során a vádlott az eszközzel ismét ismerőse felé vágott és megsebesítette a halántékát. A férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

A főügyészség a késelővel szemben végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől való eltiltás kiszabását indítványozta a vádiratban - írja a Bors.

Kapcsolódó cikk: Életveszélyesen megsebesítettek egy férfit Budapesten

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.