Borzalmas: Fejsérüléssel szállítottak kórházba egy kétéves kislányt - már nem sikerült megmenteni az életét

mentő kislány tragédia fejsérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rövid időre hagyta ismerősénél az édesapa kétéves kislányát, amikor megtörtént a baj. A kicsit súlyos fejsérüléssel szállították kórházba, az életét azonban már nem tudták megmenteni az orvosok.

Jade McGuire egyedül nevelte két gyermekét Észak-Írországban. Egyik nap elment egy új babakocsit vásárolni kislányának, erre az időre pedig az egyik ismerősénél hagyta a gyerekeket. Sajnos azonban nem jutott messzire, egy telefonhívás mindent megváltoztatott.

Mentő szirénázott ki a békés Tyrone megyei Dungannonban, a Park Avenue egyik címére, ahol Jade kétéves kislánya fejsérülést szenvedett. A kis Alit azonnal kórházba szállították, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

"Éppen csak betöltötte a második életévét. A kacagása egyszerűen gyönyörű volt... Egy pici baba volt. Ez annyira szomorú" - mondta megrázóan az egyik szomszéd.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Ali nagypapája, Jerry Maguire teljesen összetört unokája elvesztése miatt.

"Teljesen összetört a szívem, még mindig nem érzem valóságosnak, hogy a kislány unokám, Ali szárnyakat növesztett. Repülj magasra kislányom, nagypapának hiányozni fogsz, nagyon szeretlek. Túl jó voltál ehhez a földhöz. Nyugodj békében, drága kis angyalkám" - mondta a The Sunnak.

A történtek kapcsán először egy 23 éves férfit vettek őrizetbe, majd anyját is letartóztatták. A nyomozásra hivatkozva azonban nem közöltek további részleteket a hatóságok.

Halálra késeltek egy két hónapos csecsemőt: összeroppant a család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.