Drasztikus lépésre szánta el magát Zoli gazda: nem tette túl magát a történteken

Forrás: RTL Klub -
Házasodna a gazda Zoli gazda jázmin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zoli gazdát még mindig nagyon nyomasztja a hiba, amit elkövetett, vagyis az, hogy Jázmint választotta. Ezért most úgy döntött, visszavonul.

Miután Zoli gazda ágyba döntötte Jázmint - amin a többi lány teljesen kiakadt -, a lányt kellett választania. Ezt a döntését viszont alaposan megbánta. Elárulta, hogy ha tehetné, már mindent másképp csinálna. "Azután, ami Jázminnal a vadászházban történt, szerintem nem lett volna fair másik lányt választani, de bevallom, Jázminnal nem sikerült együtt maradni. Visszagondolva, már megbántam, amit tettem" - mondta korábban a gazda.

Zoli gazda remeteéletet fog élni Forrás: RTL Klub

Ugyan már nincs mit tenni, ezen még nem tette túl magát. Annyira bántja döntésének következménye, hogy elhatározta, 2-3 hónapig inkább remeteéletet fog élni."Talán utána majd lassan megpróbálok visszatérni az életbe, és újra ismerkedni, de egyelőre még nyomja a lelkemet a hiba, amit elkövettem. Tartok tőle, hogy a műsor után sem fognak elárasztani a lányok levelei" - mondta a gazda a Story Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.