Borzalmas: Egy parkban találták meg a várandós kismama holttestét: két hete volt még a szülésig

Forrás: 123rf.com -
gyilkosság Florida kisfiú park kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt szombaton egy járókelő találta meg a 21 éves várandós kismama holttestét egy floridai parkban. A halál okát egyelőre nem közölte a rendőrség, de azt elmondták, hogy erőszakos haláleset ügyében nyomoznak.

Két hét múlva hozta volna világra kisfiát az a 21 éves fiatal nő, aki borzalmas körülmények között vesztette életét gyermekével a hasában. Felicia Jones holttestét egy járókelő találta meg egy floridai parkban.

A rendőrség erőszakos haláleset ügyében nyomoz, a magzat és a kismama halálának okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra - írja a Daily Mail.

21 éves várandós kismama holttestére bukkantak egy floridai parkban (A kép illusztráció) Forrás: 123rf.com

Felicia családja időközben gyűjtést indított, mivel egyedül képtelenek fedezni a temetés költségeit.

"Nagyon szerettük őt, az egész család várta a kisbaba érkezését is, de mindent elvettek tőlünk. A családunk komoly veszteséget szenvedett.

Ez egy olyan tragédia, amit fel sem tudunk fogni. Két hét volt mindössze a szülés időpontjáig, Felicia ebben a hónapban töltötte be a 21. életévét"

- írta a család az adománygyűjtő oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.