Megbolondult az időjárás: arra nem számítottunk, ami a héten vár ránk

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
időjárás-előrejelzés időjárás-jelentés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jövő héten folytatódik a meleg, száraz, napsütéses idő. A hét második felében többfelé 30 Celsius-fok közeli meleg várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn többnyire gyengén felhős, napos lesz az idő, csapadék nélkül. A leghidegebb órákban általában 5-13 fok várható, de az északi völgyekben hidegebb is lehet. Napközben 20-25 fokig melegszik a levegő.

A hét további részében hajnalonként néhol előfordulhatnak pára-, illetve ködfoltok. Napközben jellemzően csak néhány felhő zavarhatja meg a napsütést. Esőre egyik nap sem lehet számítani, csak vasárnap várható kis eséllyel csapadék. A légmozgás is mérsékelt, esetleg élénk lehet.
A hőmérséklet kedd hajnalban 5 és 11, délután 21 és 26 fok között alakul.

Visszatér a nyári meleg a héten Fotó: Csudai Sándor - Origo


Szerdán a legalacsonyabb hőmérséklet 4 és 12, a legmagasabb hőmérséklet 22 és 27 fok között valószínű.

Csütörtökön a minimumok 5 és 12, a maximumok 24 és 28 fok között alakulnak.

Pénteken a leghidegebb órákban 6-13, délután 24-28 fok lesz.

Szombaton hajnalban 7 és 14, vasárnap hajnalban 7 és 15 fok közötti értékek várhatók. A csúcsértékek mindkét nap 24 és 29 fok között alakulnak.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.