Szívszaggató sorokkal búcsúzik az öngyilkos vajai gimnazistától tanára

Forrás: Shutterstock -
búcsú Vaja tanárnő öngyilkosság diák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható sorokkal búcsúzik tanára a vajai kamaszfiútól, aki önkezével vetett véget az életének, miután képtelen volt elviselni az őt ért bántásokat az iskolában.

Az egész országot sokkolta a 16 éves vajai kamasz, Tisza Gábor tragédiája, aki felakasztotta magát, mert képtelen volt elviselni az őt ért bántásokat.

Egykori általános iskolai tanára szívszorító sorokkal búcsúzik tőle - írja a Ripost.

Szívszorító sorokkal búcsúzik egykori tanára az öngyilkos vajai kamasztól (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

"Tanítványom Emlékére...

Mélységesen megdöbbentő és elszomorító, de megtörtént egy olyan tragédia, ami mindnyájunkat lesújt, hogy hol tart a világunk.... Felfoghatatlan, hogyan történhetett ez Veled. Rendőr, vagy katona szerettél volna lenni.... Addig gúnyoltak, amíg csak ezt a megoldást láttad kiútnak. Elborzadok azon, hogy a Téged lelkileg terrorizáló fiúk és lányok – rendőrök vagy katonák lesznek! Katonák, vagy rendőrök lesznek azok, akik halálba kergették társukat!!!

Hogy mit érezhet édesanyád, el sem tudom képzelni.. Legmélyebb részvétem a szülőknek és kérem az Istent, hogy adjon erőt és vigasztalódást, feldolgozni a feldolgozhatatlant... Nyugodj békében. Most már senki sem bánthat.

„Az erős ember nem bánt másokat. Az erős ember elfogad, megért, átértékel, megbocsát, nyitott szemmel jár, nem ragaszkodik eszmékhez, nem fröcsög, nem utálkozik és nem gyűlölködik. Mert tudja jól, hogy a gyűlölködés a gyenge emberek fegyvere, és hogy nem az az erős, aki mások felett akar uralkodni, hanem az, aki saját magán."

Ti, akik bántottátok, ti nem vagytok azok!" - írja a tanárnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.