Brutális: Feldarabolva, egy utazótáskában szállította haza párja darabjait a magyar nő (18+)

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság Bécs bíróság darabolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan fény derülhet arra, hogy a magyar nő, Szilvia miért végezte ki párját brutális módon, akit feladarabolva, egy utazótáskában szállított haza Bécsből.

A vád szerint 2019. február 24-én hajnalban, egy bécsi lakásban

több késszúrással megölte élettársát Szilvia, akinek párja több alkalommal viselkedett vele erőszakosan. A férfi holttestét feldarabolta és egy utazótáskában, bérautóval hozta haza Magyarországra.

A holttest eltüntetésében a nő édesanyja is segített,

a testrészeket sósavban oldották fel, majd a maradványokat egy öntözőcsatornába dobták, amelyre Jászalsószentgyörgy határában talált rá két fiatal.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A rendőrség ekkor kezdett nyomozásba, rövid időn belül el is jutottak az anya-lánya párosig. A hatóságok számára nem volt ismeretlen a meggyilkolt férfi, ugyanis többször bántalmazta Szilviát.

A nőt előre kitervelten elkövetett emberöléssel, édesanyját pedig bűnpártolás bűntettével vádolja az ügyészség. A pénteki tárgyaláson előreláthatóan a vádlottak nyomozati szakban tett vallomásainak ismertetésére kerül sor - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.