Így reagált a mocskolódó üzenetekre Vajna Tímea

Vajna Timi Damu Roland letiltotta a kommenteket Vajna Timi mocskolódás kommentek Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland halálhíre megrázta az országot, a tévézőket és a színész kollégáit egyaránt. Sokan a részvét helyett egyből támadásba lendültek, és a sorozatsztár tragédiájáért egykori barátnőjét, Vajna Timit hibáztatják.

Vajna Timi, akit egykor még Palácsik Timiként ismert az ország, tíz évvel ezelőtt Damu Roland barátnője volt. A nő 2011-ben feljelentette a népszerű színészt és azzal vádolta, hogy erőszakkal közösült vele, sőt meg is verte. A bíróság végül négy és fél év börtönbüntetésre ítélte Damut, aki haláláig állította, hogy ártatlanul került a rácsok mögé.

Egy ideig most nem lehet kommentelni Andy Vajna özvegyének közösségi oldalán Forrás: Instagram/timeavajna

Bárhogy is történt, a börtönben töltött évek kettétörték Damu karrierjét és már nem volt képes talpra állni. Timi közösségi oldalának kommentszekciója szinte forrt Damu halálhírét követően. Rengeteg ember támadta meg Andy Vajna özvegyét, aki mára le is tiltotta a hozzászólások lehetőségét.

A Timit ért támadásokról, nyomdafestéket nem tűrő kommentekről ide kattintva olvashattok bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.