Gyászmisét tartanak Kóbor Jánosért - Az Omega tudatta a részleteket

Kóbor János gyász gyászmise Omega Kóbor János halála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2021. december 6-án tudatta az Omega a tragikus hírt a rajongókkal, hogy a rockzene állócsillaga, az Omega frontembere, Kóbor János elhunyt. Az énekes már hetek óta harcolt a koronavírussal, végül a szervezete feladta a harcot.

Az egész országot megrázta a hír, hogy Kóbor János szervezete feladta a harcot a koronavírus ellen és a legendás énekes már nem zenélhet nekünk többé. A rajongók sorra gyújtják a mécseseket Kóbor János háza előtt, hogy együttérzésükről biztosítsák a családot, hamarosan pedig egy gyászmise keretében is elbúcsúzhatnak az énekestől.

Az Omega Facebook-oldalán tette közzé, hogy 2021. december 17-én 19 órakor gyászmise lesz Kóbor Jánosért a Szent István Bazilikában. Az együttes oldalát elözönlötték a részvétnyilvánító kommentek, egy ország gyászolja Kóbor Jánost.

"Valójában sosem fogsz meghalni, mert a szívekben örökké élni fogsz ❤❤❤ csodás utazást Mecky ❤❤❤"

Elmentél , hatalmas űrt és fájdalmat hagytál magad után. Angyalok kísérjenek utadon és őrizzék álmodat!Részvétem a családnak!"

"Mecky! Álmod szép legyen! Kísérje további utad a FÉNY! Jó utat VÁNDOR! Áldott légy! "

- írták a rajongók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.