Kabát Peti 16 éves fia tehetséges focista: "Kint vagyok Kevin minden meccsén"

Kabát Kevin Kabát Peti fia Kabát Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A család az első Kabát Péter számára: nagyon jó a kapcsolata szüleivel, testvérével és természetesen fiával is. Az egykori válogatott labdarúgó a Palikék világa by Manna Futtában című műsorában mesélt Kevinnel való kapcsolatáról.

Kabát Peti ugyan nem él együtt fiával, de szoros közöttük a kapocs, amelyet a foci csak tovább erősít.

Kevin 16 éves, nagyon vagány, zsivány. Látom rajta az a csibészséget, ami a fociban kell, és sok gyerekben nincs meg. Három-négy éve itt van Újpesten, ahol dolgozom, kint vagyok minden meccsén, mindig focizunk" – mesélte Kabát, aki azt is elárulta, fiának nem mindig könnyű a híres apa nyomdokaiban járni.

„Azt kívánom, hogy a fiam minimum olyan sportolói pályafutást befusson, mint én, vagy még jobbat, hogy sikeresebb legyen. Nem lesz könnyű, nagyon érzem rajta, hogy nagy rajta a nyomás, amikor kint vagyok a meccsükön, próbál nekem megfelelni. Most már ez kicsit javult, talán jobban elengedi magát, de az elején volt benne egy gát. Ebből a szempontból neki ez nem könnyű, viszont azt látom rajta, hogy nagyon alázatos. Próbálom arra nevelni, hogy munka, munka, munka, mert anélkül semmit nem érsz el az életben. Engem a szüleim is erre neveltek. Nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel, a tesómmal. 7 évig külföldön fociztam, de nem volt olyan nap, hogy ne beszéljek velük. Nem fél órát, csak két percet, hogy minden rendben van-e. Nálunk ez természetes" – mesélte Kabát Peti Palik Lacinak.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.