Lezárult Hódi Pamela és Berki Krisztián gyermekelhelyezési pere

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke per gyermekelhelyezés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közös gyermekük elhelyezéséről született döntés.

Véget ért Tóth-Hódi Pamela és Berki Krisztián gyermekelhelyezési pere. A bíróságon közös gyermekük, Berki Natasa Zselyke felügyeleti jogáról és a gyermektartási díjról tárgyaltak. A Blikk úgy tudja, az ügyben ítélet született, de még nem jogerős.

"Az ítélet tartalmával elégedett vagyok, és amint jogerős lesz, szívesen nyilatkozom is róla, ám addig nem szeretnék többet mondani" – nyilatkozta Pamela a lapnak.

Hódi Pamela Forrás: Hódi Pamela/Instagram

"Nati négy éves kora óta egy működő, számára biztonságot nyújtó rendszerben nőtt fel. Korábban az édesanyjánál 60, a mi családunkban 40 százalékban határoztuk meg a tartózkodását, ez az elmúlt két évben fele-fele arányra változott. Ezért ért váratlanul minket, hogy Pamela ettől nagymértékben el kíván térni, és azt akarja, hogy kéthetene csupán két napot tölthessen velem és születendő kistestvérével. Kislányommal is egyeztettem, aki mindkét szülőjét egyformán szereti, ezért nem tesz különbséget a két család között. Apai felelősségem mindent megtenni azért, amit ő szeretne" - nyilatkozta korábban Berki Krisztián a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.